Energies renovables

Si estàs pensant a abaratir costos en els consums de la teva empresa, les energies renovables són una bona solució perquè utilitzen l’energia gratuïta del sol, de l’aigua, del terra o de les restes de biomassa de la teva empresa, per produir aigua calenta, freda i electricitat.

Si tens consums energètics molt elevats i creus que és el moment de començar a posar-hi solució.

L'estudi d’implantació d’energies renovables et mostrarà els números perquè puguis valorar quina és la millor estratègia per reduir els consums.

Estratègia

Planifiquem conjuntament l'estratègia perquè tinguis cobertes les necessitats energètiques, amb retorns d'inversió inicial acotats.

Proximitat

T’ho posem fàcil, el nostre tracte és proper i personalitzat. Estudiem el teu cas i ens posem al teu lloc per adaptar-nos a les necessitats de la teva empresa.

Professionalitat

Estem en constant aprenentatge de les tecnologies disponibles, existents en el mercat, per gestionar les que millor s’adapten a les teves necessitats.

Gestió

Ens ocupem de tota la tramitació amb l'administració i tota la documentació tècnica necessària, perquè no tinguis problemes amb les normatives vigents.

Qualitat

Ens agrada la feina ben feta, ens ocupem dels detalls en tot el procés. Gestionem la implementació i documentació perquè el sistema funcioni reduint al màxim els costos de manteniment.

Anàlisis de resultats

Un cop implementada l’estratègia, amb les instal·lacions en funcionament, fem un seguiment perquè es puguin assolir els objectius, sense que t’hagis de preocupar.

Si vols informació personalitzada, omple el formulari

Aviat ens posarem en contacte amb tu.
.
Scroll to Top